Schildercursus frans hals zingende jongen met fluit

Online schildercursus

Zingende jongen met fluit kleur (Frans Hals)

Welkom bij de cursus “Zingende jongen met fluit in kleur” geïnspireerd door Frans Hals. In deze 18 lessen leer je hoe je een zwart-wit onderschildering transformeert tot een levendig en kleurrijk meesterwerk. We beginnen met de eerste lagen van de achtergrond en werken geleidelijk aan elk detail, van de hoed en veren tot de handen en mantel. Door geduldig je kleuren te mengen en de juiste technieken te gebruiken, zul je zien hoe belangrijk elke stap is in het creëren van een schilderij vol diepte en realisme. Verzamel je materialen en veel schilderplezier!

Over deze cursus

Het was een ontzettend leuk project om te doen. Het zijn in totaal 18 lessen geworden. Neem de tijd, ga goed je kleuren mengen. Om het mooiste resultaat te bereiken is het heel belangrijk dat je ook de onderschildering in zwart wit, dus ook de vorige cursus gemaakt hebt. Je zal gaan zien hoe belangrijk een onderschildering is. Natuurlijk moeten de juiste kleuren op de goede plek geschilderd worden, maar als je plezier en geduld hebt, weet ik zeker dat het gaat lukken. Heel veel plezier!

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen