Online schildercursus olieverf stilleven

Online schildercursus

Stilleven – Tinnen cloche en dadeltak

Een stilleven is een erg leuk onderwerp om te schilderen. Je leert kennismaken met diepte, perspectief en contrast. Ik heb zelf een compositie gemaakt van een cloche en een dadeltak onder een oud lampje. De lichtval, de kleuren en de schuine compositie, maken dit een geweldig leuk schilderij om te schilderen in olie- of acrylverf. Ik neem je mee in maarliefst 23 video’s van een leeg katoenen doek naar een prachtig eindresultaat.

Over deze cursus

Een stilleven is een erg leuk onderwerp om te schilderen. Je leert kennismaken met diepte, perspectief en contrast. Ik heb zelf een compositie gemaakt van een cloche en een dadeltak onder een oud lampje. De lichtval, de kleuren en de schuine compositie, maken dit een geweldig leuk schilderij om te schilderen in olie- of acrylverf. Ik neem je mee in maarliefst 23 video’s van een leeg katoenen doek naar een prachtig eindresultaat. Denk vooral niet: dat lukt mij nooit… Je zal versteld staan van je eigen kunnen. Vooral geduld en plezier heb je nodig om iets moois neer te zetten. Het is in de videolessen aan mij om jou daarbij stap voor stap te helpen.

Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleefd als ik eraan heb gehad om het te maken. Schroom niet om mij te contacten als je vast loopt. Ik zal je altijd weer op weg helpen en je proberen dat zetje te geven om weer door te kunnen.

Heel veel plezier en geniet vooral van het hele proces.

Nicolette

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95 per maand

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen