De voordelen van jouw lidmaatschap bij thuislerenschilderen.nl

Online schildercursussen

Voor beginners én gevorderden.

In iedere online schildercursus neem ik je mee van begin tot het eind. Ik begin vaak met een korte introductie over het schilderij, de kleuren en materialen waarbij we vervolgens starten met het overnemen van de afbeelding op het doek. Daarna starten we met de onderschildering en gaan we verder net zo lang tot we de beschermlaag kunnen aanbrengen. Sommige schildercursussen zijn in een aantal dagen klaar, terwijl je voor sommige toch iets langer nodig hebt zodat het goed kan drogen. Als lid van thuislerenschilderen.nl bepaal je mee in de nieuwe cursussen. Ieder jaar komen er minimaal 10 nieuwe cursussen online, waarvan 4 uitgebreide cursussen (voor gevorderden) en 6 cursussen voor beginners en gevorderden. 

Bekijk hier een voorbeeld:

Online live schildersessie

Ontdek de diepte van olieverfschilderen.

Duik dieper in de wereld van olieverfschilderen tijdens onze boeiende online live sessies. Gedurende een uur neem ik je mee in een verkenning van kleurenmenging, het opzetten van onderwerpen, en het gebruik van verschillende penselen en mediums. Van het begrijpen van kleurtheorie tot het verkennen van de subtiele nuances van verschillende olieverfsoorten – geen enkel aspect blijft onbesproken. Leer van mijn jarenlange ervaring als schilder en docent terwijl ik praktische tips, technieken en inzichten met je deel. Bereid je voor om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je vertrouwen te vergroten terwijl je de geheimen van het olieverfschilderen ontdekt.

Online Q&A

Verken en leer samen in onze maandelijkse live sessies.

Elke maand nodigen we je uit om deel te nemen aan een exclusieve online Q&A-sessie via onze besloten Facebookpagina, speciaal voor abonnementhouders zoals jij. Gedurende een uur sta ik live voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat over specifieke technieken, materialen, compositie of creatieve uitdagingen, je hebt de mogelijkheid om direct met mij te communiceren en waardevolle inzichten te verkrijgen. Samen creëren we een dynamische leerervaring waarin je niet alleen kunt leren van mijn expertise, maar ook van de vragen en interacties van andere gepassioneerde schilders zoals jij.

Nicolette van Dijk met kwasten

Open Atelierdagen

Je creatieve reis gaat verder, samen.

Eén zaterdag per twee maanden zwaaien de deuren van mijn atelier open om jou te verwelkomen. Onze Open Atelierdagen zijn een kans voor jou om met je schilderij langs te komen, ongeacht je niveau, en opnieuw geïnspireerd te worden. Ik sta voor je klaar om je te begeleiden, advies te geven en je te helpen met eventuele uitdagingen waar je tegenaan loopt. Of je nu vastzit in een bepaalde techniek, op zoek bent naar richting in je werk, of gewoon wat creatieve input nodig hebt – ik ben er om je te ondersteunen.

In sommige gevallen kunnen we zelfs samenwerken aan stukken om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Onze Open Atelierdagen zijn een unieke gelegenheid om je artistieke reis te voeden, te delen en te laten groeien, terwijl je geniet van de stimulerende omgeving van ons gemeenschappelijke atelier.

Schilder workshops

Als eerste op de hoogte van schilderworkshops.

Nicolette van Dijk biedt jaarlijks meerdere schilderworkshops aan waarvoor je je kunt aanmelden. Voor deze workshops zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Als lid van thuislerenschilderen.nl heb je de mogelijkheid om je als eerste in te schrijven voor de schilder workshops.

Schilderlessen Nicolette van Dijk

Hoe andere leden Thuis leren schilderen ervaren

Nicolette brengt je al schilderend en stap voor stap het schilderen met olieverf bij. Door haar prettige en enthousiaste manier van uitleggen kijk ik nu alweer uit naar de volgende cursus.
- Joke
Nicolette legt op een leuke en spontane manier alle stappen super duidelijk uit, waardoor je kunstwerk eigenlijk niet kan mislukken. Ik sta iedere keer weer versteld van mijn eigen kunnen.
- Hinja
Ik heb de lessen van Nicolette online gevolgd, super rustige uitleg, veel van geleerd en enorm van genoten!
- Regina
Schilderen leek voor mij iets onmogelijks, maar door Nicolette heb ik een nieuwe hobby gevonden. Heel erg bedankt Nicolette!
- Jolien

Veel gestelde vragen

Er is geen opzegtermijn van toepassing; je kunt op elk moment, zelfs op de dag vóór het begin van je nieuwe periode (maandelijks, per kwartaal of jaarlijks), opzeggen. Stuur gewoonweg een e-mail naar info@thuislerenschilderen.nl of annuleer jouw abonnement via ‘mijn account’. 

Let op! Als je zelf het abonnement stopzet door de laatste betaling te storneren, zijn wij helaas genoodzaakt je een factuur te sturen van €12,10 in verband met administratiekosten.

De online schildercursussen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Alle cursussen zijn op basis van olieverf. Iedere cursus bestaat uit verschillende lessen en video’s. Wanneer je een cursus bekijkt zie je precies welke materialen je nodig hebt voor iedere les. Kom je er niet helemaal uit? Dan kan je altijd contact opnemen via de mail of via whatsapp. 

Dat verschilt enorm per cursus. Met sommige cursussen ben je enkele dagen bezig. De cursussen variëren  en bestaan soms uit meer dan 20 video’s met meer dan 10 uur aan schilderles. 

Op dit moment hebben jullie toegang tot 9 uitgebreide online schildercursussen. Ieder jaar komen er minimaal 10 nieuwe schildercursussen online. Hiervan zijn er 4 uitgebreide schildercursussen van minimaal 15 lessen en 6 cursussen van maximaal 10 lessen. Zo kan je eigenlijk altijd door blijven schilderen.

Al meer dan 500+ leden gingen je voor! Word jij ook lid?

Ontdek de kunstenaar in jezelf voor slechts 17,95 per maand!