Workshop schilderen

Bekijk hier het overzicht van alle schilder workshops van Nicolette van Dijk.

Schilderworkshops van 1 dag

In een dag gaan we een schilderij maken op onbewerkt linnen doek in mijn atelier in Veenendaal. We schilderen met acryl en olieverf op een doek van 80×100 cm. De prijs van deze dag is meestal inclusief alle materialen, linnen doek 80x100cm, verf, medium, penselen etc. Tussen de middag verzorg ik vaak een uitgebreide lunch. Als het niet in de prijs is inbegrepen staat dat duidelijk bij de cursus vermeld. We beginnen om 9.30 met koffie en gebak. Precies om 10 uur beginnen we met schilderen en zijn rond 16 uur klaar. Je gaat naar huis met een prachtig schilderij.

Workshop schilderen van 1 week

Wat ik een keer in een seizoen aanbied, is een hele week schilderen in mijn atelier. Van maandag t/m vrijdag, 4 uur per dag, kom je bij mij schilderen en maken we een prachtig olieverfschilderij volgens de techniek van de oude meesters. We schilderen monochroom onder en brengen pas kleur aan als de onderschildering erop staat. Ieder event heeft een ander thema. Ik stuur je vooraf een aantal afbeeldingen waar je jouw favoriet uit kunt kiezen. Die keuze geef je aan mij door en dan staat alles klaar op de eerste dag dat je komt schilderen. Ervaring is niet nodig.

Ik begeleid iedereen van begin tot eind. Op vrijdag sluiten wij af met een gezamenlijke lunch/ borrel. Prijs voor een week les, inclusief materialen (doek, verf, medium, koffie/ thee en op vrijdag lunch) bedraagt €425. Wat je zelf moet meenemen zijn: penselen, katoenen lapjes en een afscheurpalet. Mocht je niet in het bezit zijn van deze materialen dan kan ik een set voor je samenstellen tegen een aantrekkelijke prijs.