Ons verhaal

Het ontstaan van Thuis leren schilderen.

In een tijd waarin de wereld stilstond door de coronapandemie, ontstond er een vonk van creativiteit en verbondenheid die ons inspireerde om iets nieuws te creëren. Thuis leren schilderen vond zijn oorsprong, gedreven door het verlangen om schilderen toegankelijk te maken voor iedereen, waar je ook bent. Wat begon als een manier om vanuit huis te schilderen, groeide uit tot een beweging van positiviteit en groei, die ons aanspoorde om online schildercursussen te ontwikkelen en een brug te slaan tussen hart en kunst.

Ons doel is eenvoudig maar krachtig: we willen de kunstenaar in jou naar boven halen. Door de kracht van verf en penseel te omarmen, ontdek je niet alleen de schoonheid van kleur en compositie, maar ook de kracht van zelfexpressie. Het is een reis die je in staat stelt om je eigen grenzen te verleggen, je eigen kunnen te overtreffen en in verbazing te staan van de kunst die je kunt creëren. We geloven oprecht dat iedereen een kunstenaar kan zijn en we zijn vastberaden om je te begeleiden bij elke penseelstreek op deze opwindende ontdekkingsreis.

Of je nu een beginner bent die voor het eerst een penseel vasthoudt, of een gevorderde kunstenaar die op zoek is naar nieuwe inzichten, onze cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. We bieden je niet alleen technieken en vaardigheden, maar ook een gemeenschap die samen groeit en leert. Sta jezelf toe om verrast te worden door je eigen potentieel en omarm de vreugde van het creëren. Samen zullen we schilderen, leren en triomferen, want in de wereld van kunst zijn de mogelijkheden net zo eindeloos als je verbeelding.

Dus waar wacht je op? Sluit je aan bij onze community en begin vandaag nog met schilderen. Laat jezelf zien wat er mogelijk is, want binnenin jou schuilt een kunstenaar die klaar staat om te stralen.

Al meer dan 500+ leden gingen je voor! Word jij ook lid?

Onbeperkt kunnen schilderen voor maar 17,95 euro per maand. Maandelijks opzegbaar.