Online schildercursus Vintage Portret Jaren 50

Online schildercursus

Vintage Portret Jaren 50

Onze online schildercursus “Vintage Jaren 50 Portret” is bedoeld om zowel beginners als gevorderde kunstenaars te begeleiden bij het creëren van prachtige portretten geïnspireerd door de iconische stijl van de jaren 50. De cursus bestaat uit 18 uitgebreide lessen, die elk essentiële stappen in het schilderproces behandelen.

Over de cursus

Welkom bij onze online schildercursus “Vintage Jaren 50 Portret”! Deze cursus is speciaal ontworpen voor zowel beginners als gevorderde kunstenaars die geïnteresseerd zijn in het schilderen van prachtige vintage portretten uit de jaren 50. Onze 18 boeiende lessen nemen je mee door het volledige proces van het maken van een gedetailleerd en levendig portret, van de voorbereiding van het doek tot het aanbrengen van kleur en de finishing touch met retoucheervernis. We bieden gedetailleerde instructies en demonstraties, zodat je stap voor stap kunt leren en je schildervaardigheden kunt verbeteren. Voor deze cursus heb je een aantal specifieke materialen en verfsoorten nodig, die we in de volgende sectie zullen bespreken. Laten we samen op een creatieve reis gaan en de magie van de jaren 50 tot leven brengen op het doek!

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95 per maand
Begin

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen