Stilleven Minke featured image

Online schildercursus

Stilleven Minke

Ontdek de kunst van het schilderen met onze online cursus van 28 lessen, gericht op een stilleven en geschikt voor gevorderden en beginners die de uitdaging aan durven gaan. Leer stap voor stap met praktische tips en technieken, met een speciale focus op het gebruik van sobere kleuren en Gamsol voor een realistische en verfijnde afwerking.

Over deze schildercursus

Met heel veel plezier heb ik deze online cursus voor jullie opgenomen. Het zijn 28 lessen geworden….best veel, maar alles wat je ziet heb ik vastgelegd op camera. Dit stilleven is geschikt voor de wat gevorderde schilder. Maar ook al heb je iets ervaring, dan daag ik je uit om er aan te gaan beginnen. Stap voor stap neem ik je mee en dan zie je vanzelf dat het ook bij mij wel eens fout gaat. Fouten zijn altijd te herstellen.

Ik wil Minke Scherrenburg bedanken voor het mogen gebruiken van haar afbeelding. De reden dat ik dit stilleven naar haar vernoemd heb. Veel kleuren heb je niet nodig. In de basis is alles vrij sober en verstilt, maar dat maakt dit stilleven zo mooi.

In les 4 gebruik ik als medium een mengsel van lijnolie en gamsol. Uiteindelijk heb ik zo lang moeten wachten voordat ik verder kon, dat mijn advies is om alleen Gamsol te gebruiken. Zo ben ik zelf na les 4 ook verder gegaan. Heel veel plezier met dit prachtige stilleven.

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen