Stilleven rode uien

Online schildercursus

Rode uien

Niet lang heb ik hoeven zoeken naar uien waar de schil van gebarsten is. De warme diep paars/rode kleur sprak mij altijd al aan. De oude legerkist staat bij mij in huis en na het nemen van wel 50 foto’s is dit het stilleven geworden. In 18 lessen neem ik je mee van een leeg schilderdoek naar een prachtig eindresultaat.

Over deze schildercursus

Niet lang heb ik hoeven zoeken naar uien waar de schil van gebarsten is. De warme diep paars/rode kleur sprak mij altijd al aan. De oude legerkist staat bij mij in huis en na het nemen van wel 50 foto’s is dit het stilleven geworden. In 18 lessen neem ik je mee van een leeg schilderdoek naar een prachtig eindresultaat. Mijn schilderij krijgt een mooi plekje in de keuken. Schilder je ook dit keer weer met mij mee? Heel veel plezier met de cursus en ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95 per maand

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen