Online schildercursus bloemen

Online schildercursus

Bloemen schilderen: Rozen in gouden vaas

Ontdek de kunst van het bloemen schilderen met onze online cursus! Leer met vrije en levendige streken rozen in een gouden vaas te schilderen. Geniet van de eenvoudige lessen en laat je verrassen door je eigen prachtige creaties. Veel schilderplezier!

Over deze cursus

Op veler verzoek een online cursus bloemen schilderen. Bloemen zijn soms lastiger dan je denkt. Ik heb besloten om er een “los” schilderij van te maken. Voordat ik tevreden was over de compositie heb ik steeds weer een nieuwe schets gemaakt en ben begonnen met het schilderen van het voorbeeld. Uiteindelijk is het de afbeelding geworden zoals te vinden is in de download. Het zijn niet zo veel lessen geworden als veel andere cursussen, maar een echte aanrader om te gaan maken. Heerlijke lossen toetsen maken het een levendig schilderij. Het komt niet heel precies met de toetsen. Licht en donker moet op de juiste plek staan. Schilder mee met de vorm van de rozen en de blaadjes, dan ontstaat er een spontane toets en zal je versteld staan van het resultaat. Veel plezier!

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen