Online schildercursus

Portret oude meester

Zoals jullie misschien weten heb ik een enorme zwak voor de portretten uit de tijd van de oude meesters. De manier waarop het licht/ donker contrast is weergegeven, de opbouw van de lagen olieverf en vooral het kleurgebruik. Niet gek natuurlijk dat ik daarom ook dit portret als cursus aanbied.

Over deze cursus

Zoals jullie misschien weten heb ik een enorm zwak voor de portretten uit de tijd van de oude meesters. De manier waarop het licht/ donker contrast is weergegeven, de opbouw van de lagen olieverf en vooral het kleurgebruik. Niet gek natuurlijk dat ik daarom ook dit portret als cursus aanbiedt.

We beginnen helemaal bij het begin. Vooral de onderschildering vergt tijd maar is een onmisbaar onderdeel voor een goed eindresultaat. Er is een hele les besteed aan het mengen van de huidtonen. Die zijn van wezenlijk belang om de kleuren uit die tijd in het portret te krijgen. Je kunt iedere video zo vaak terugkijken als je wilt. Neem de tijd, zoek een rustige omgeving. Zet een lekker muziekje aan en geniet van het schilderen. Ik hoop dat je mij laat zien hoe je schilderij geworden is. Kom je niet verder of heb je vragen, ik zal je altijd proberen te helpen op afstand om verder te kunnen.

Heel veel schilderplezier.

Nicolette

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95 per maand

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen