Stilleven met ansichtkaart online schildercursus

Online schildercursus

Stilleven met de Ansichtkaart

De online schildercursus “Stilleven met de ansichtkaart” is uitermate geschikt voor beginners en minder ervaren schilders. Het leert directe kleuraanbrenging zonder onderschildering, met de nadruk op het behouden van het kleurenpalet. De cursus begint met een voorbeeld dat je kunt downloaden en moedigt je aan om het plezier van schilderen te ontdekken. Als je succes hebt, word je uitgedaagd om meer uitdagende schilderijen uit de online collectie te proberen en de voordelen van onderschildering te verkennen.

Over deze schildercursus

Dit stilleven met 10 lessen is zeer geschikt voor beginnende schilders en degenen met minder ervaring. We zullen niet beginnen met een onderschildering; in plaats daarvan brengen we de kleuren direct aan. Ik heb dit schilderij eerder voor mijn moeder gemaakt, en dat is het voorbeeld dat je kunt downloaden. Als je de kleuren niet exact hetzelfde mengt als die van mij, is dat niet erg. Zolang je maar binnen hetzelfde kleurenpalet blijft, zal het goed uitkomen en zal alles samenkomen.

Als dit schilderij goed lukt, daag ik je uit om een stap verder te gaan en een wat uitdagender schilderij uit mijn online collectie te proberen. Dan zul je ervaren hoe leuk en leerzaam een onderschildering kan zijn.

Heel veel schilderplezier!

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen