Groene appel

Online schildercursus

Groene appel

Leer de basis van olieverfschilderen met onze online cursus ‘De Groene Appel’ voor beginners. Met vijf stapsgewijze videolessen en gedetailleerde instructies, ontwikkel je jouw schildervaardigheden en maak je een realistische groene appel. Start jouw artistieke reis vandaag!

Over deze cursus

Welkom bij onze online schildercursus ‘Olieverfschilderen voor Beginners – De Groene Appel’ op thuislerenschilderen.nl! Deze cursus is speciaal ontworpen voor beginners die hun schildervaardigheden willen ontwikkelen door zich te richten op het schilderen van een realistische groene appel. In deze cursus nemen we je mee door een stapsgewijze benadering, beginnend met het opzetten van de compositie en eindigend met het verfijnen van de details. Met vijf videolessen en gedetailleerde instructies begeleiden we je door het hele creatieve proces.

Voordat je begint, raden we je aan om de materialenlijst zorgvuldig te bekijken en ervoor te zorgen dat je alle benodigde tools en verfsoorten hebt. Deze zie je op deze pagina als je lid bent en bent inglogd. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, deze cursus biedt een geweldige kans om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van de wereld van olieverf schilderen. We kijken ernaar uit om samen met jou deze prachtige groene appel te schilderen en je te helpen je artistieke reis te beginnen!

Voorbeeld van de cursus

Met de cursus beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17,95 per maand
Begin

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan help ik je graag verder. Neem contact op via de mail of app.

Nee, de materialen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Als je vragen hebt over waar en welke verf je het beste kunt bestellen dan kan je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thuislerenschilderen.nl

In principe kan iedereen met deze cursus uit de voeten, zowel beginners als gevorderden. Toch vergt een schilderij als deze iets meer technische kennis. Maar ik neem je stap voor stap mee dus ook als je geen ervaring hebt kan je deze schildercursus volgen.

In het kort

Gerelateerde online schildercursussen